Anlægsgartner

Anlægsgartner/ Have- og parkanlæg

Skal der laves nyt have- og parkanlæg, eller trænger det eksisterende til en kærlig hånd, kan vi udføre opgaven. Vi har erfaring inden for en bred vifte af opgaver og kan tilbyde mange gode løsninger.SOLIDE RESULTATER 


Beslutningen om et have- eller parkanlæg er ikke altid ligetil. Hvad er formålet, og skal det kombineres med belægning eller en ”ren grøn opgave”?


Her kan vores anlægsgartnere være behjælpelige, så I får præcis den løsning I ønsker. Vi garanterer et solidt og pænt resultat, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov.
RÅDGIVNING INDEN FOR HAVE- OG PARKANLÆG 


Hvad enten I ønsker et have- og parkanlæg med mange elementer, eller det er en mindre opgave, står vores anlægsgartner til rådighed lige fra idéudvikling til sidste hånd er lagt på projektet.

Hos SVEND ERIK LIND A/S udfører vi vedligeholdelse af grønne områder for blandt andet boligforeninger og virksomheder, samt offentlige og private bygherrer.


Vi kan hjælpe med alt fra græsslåning, hækklipning og træfældning, til manuel og mekanisk renholdelse.MULDVARPEBEKÆMPELSE OG SNERYDNING 


Vi hjælper dig gerne med muldvarpebekæmpelse, hvor vi naturligvis har det nødvendige certifikat.

Når vinteren nærmer sig, står vi også gerne klar til at hjælpe med snerydning,
saltning og grusning.

Hos SVEND ERIK LIND A/S skræddersyr vi en løsning, der passer til jeres behov.
RING OG HØR MERE OM VEDLIGEHOLDELSE AF GRØNNE OMRÅDER 


Har du spørgsmål eller vil du høre mere om vedligeholdelse af grønne områder, så kontakt os. Hvad enten I ønsker en fast vedligeholdelsesaftale, eller vi blot skal tage os af haven en enkelt gang, kan vi stå til rådighed.


Kontakt os på telefon 75 66 91 80 eller e-mail: s.e@se-lind.dk for et uforpligtende tilbud